Levering en uitvoering van de overeenkomst

Leveringsprocedure,

Goederen worden uit voorraad genomen bij LCDB/HAIRCLUB te Brussel, correct verpakt en verstuurd met de diensten van BPOST,

Leveringstermijnen variëren volgens land van bestemming ,voor België is dit normaal één werkdag voor Frankrijk en Luxemburg is dit gemiddeld drie werkdagen,

Klant krijgt een trackingmail zodat hij leverprocedure kan volgen,

Leveringskosten worden vermeld bij afrekenen

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in

  • België
  • Frankrijk
  • Luxemburg

De levering gebeurt door BPOST.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan LCDB/HAIRCLUB.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de LCDB/HAIRCLUB was geboden.